Lindhe Xtend utnämns till årets Science Park företag

Halmstad 22 december, 2014

Under fredagens traditionsenliga grötfrukost på Science Park i Halmstad blev Lindhe Xtend AB utnämnd till årets Science Park företag. Priset delades ut av Catharina Rydberg-Lilja, VD för Science Park Halmstad i samarbete med Baker Tilly och Swedbank.

”Detta företag har gjort en fantastisk resa, framförallt det senaste året. Man har satsat mycket tid och kraft på att bygga ett dynamiskt team med olika kompetenser, både i och runt bolaget. Man har framförallt haft fokus på att förstå och se behovet hos kunderna och träffat många, både potentiella användare av produkten och återförsäljare. Man har dessutom gjort en mycket professionell och framgångsrik lansering av produkten i norden trots en liten budget”, berättar Catharina Rydberg-Lilja.

”Det känns otroligt fint att ha fått den här utmärkelsen. Vi har kämpat hårt och har fått otroligt fin feedback från marknaden. Nu fortsätter Lindhe Xtends resa in i 2015 och vi står väl rustade inför att fortsätta lanseringen av Xtend Foot till våra marknader i Norden och så småningom fler internationella marknader” säger Christoffer Lindhe stolt.